LEPO PIŠI!

Dva dni pred drugim Stopetkom nas je presenetila objava v kateri je bilo napovedano, da v petek vsi učenci pišemo z lepopisom. V 6. razredu je zavladal kaos, vsi so se namreč bali, da se bodo lepopisi ocenjevali. Bili so prestrašeni in so se spraševali, zakaj ta nenadna sprememba. Zelo jim je odleglo, ker se niso. Nekateri bi to ponovili, drugi pa raje ne.

Učiteljica Petra Pipenbaher je povedala: »Lepopis sem za ta dan izbrala zato, ker se mi zdi, da ko pomislimo na staro šolo, pomislimo tudi na lepopis. Učenci so se zelo trudili, a presenečeni nad vsemi pravili, ki so jih morali upoštevati. Sem pa zelo zadovoljna z njihovimi deli.«

Luka iz 4. razreda je rekel, da mu je bilo zanimivo in bi ponovil. Arnej iz 3. razreda je povedal, da mu ni bilo všeč in da lepopisanja ne bi ponovil. Zala iz 8. razreda je izjavila, da je lepopis pomemben in da je ne bi nič motilo, če bi ga ocenjevali. Sofija iz 2. razreda je bila mnenja, da je bilo malo nenavadno, ker tega še ni počela in se ji je zdelo strašljivo, ko je učiteljica razlagala, kakšno je bilo življenje nekoč.

Učenci se veselimo novega stopetka in novih nalog. Foto utrinke si lahko ogledate TUKAJ.